Min gamla tavla dyker upp på en mäklarsida och nya magneter är beställda

Underbara dag, kallt och blåsigt, men med soligt väder...våren kommer trots allt snart... :-)

 Idag fick jag se, efter tips, att min gamla tavla (såldes 2014), fanns med på en mäklarsida. Så roligt!

Jag har också passat på att beställa flera magneter idag, tänkte det kan vara bra om det finns fler motiv att välja mellan.

Annars far tankarna kring framtiden lite. Jobbet och konsten, den där ständiga balansakten...hur skulle det fungera ännu bättre, tro...vill helst inte gå ner i tid då konsten varken ger regelbundna eller tillräckliga inkomster... annars vore ju det drömmen...att få loss mer tid att måla...samtidigt som jag har ett jobb som ger brödföda och känns utvecklande och givande. Att vara till nytta och göra skillnad känns viktigt i ett jobb, arbetstiderna också. Men måleriet halkar lite efter känns det som...energin finns inte alltid och lusten att skapa är väldigt stark. Lite frustrerande ibland.
Ja, jag vet, vilka banala problem när världen ser ut som den gör. Men jag känner att jag trots allt gör det jag kan för att bidra till något bättre syfte: Arbetar i skola och försöker att forma framtidens vuxna till bra människor...lättare sagt än gjort vissa dagar. Tungt och frustrerande ibland och så otroligt givande också. Dessutom vet jag att min konst berör, på ett positivt sätt och fler och fler hittar min konst och köper den. Även om det går sakta, så går det framåt...tålamod...tålamod...tacksam...tacksam...suck....är lite trött just nu samtidigt som jag glädjer mig åt att våren och sommaren nalkas, för de utställningar som kommer framöver. Men jag skulle vilja dra ner på tempot men ändå överleva ekonomiskt...hur i hela friden man nu gör det. Wish me luck! ;-)

Må gott och sköt om er! CC

Min tavla syns i bakgrunden, jätteroligt!

Min tavla syns i bakgrunden, jätteroligt!

Så här ser tavlan ut,  Two women 40 x 50 cm,  som såldes för tre år sedan.

Så här ser tavlan ut, Two women 40 x 50 cm, som såldes för tre år sedan.

Nya magneter, beställda idag!

Nya magneter, beställda idag!

Ytterligare några magneter, som beställdes idag.

Ytterligare några magneter, som beställdes idag.