Nedräkningen har börjat, fyra dagar kvar till vernissagen och allt är under kontroll 😉

Hejhopp!

Nu gäller det att formtoppa 😉 det börjar ju närma sig vernissagen nu...på lördag är det dags.

Nu finns utställningen också med på Medborgarhuset Trappans hemsida: http://trappan.org/program/utstallningar/

I övrigt är det mesta under kontroll: tavlorna är utvalda, alla trycksaker har kommit och ska finnas till försäljning några av dem på lördag. Jag har pennor, tygväskor och magneter b la.  Det sista är väl skyltarna till tavlorna som ska fixas samt dricka och snacks. 

Så nu håller vi tummarna att det kommer folk och att det blir en trevlig tillställning! Om ni har vägarna förbi, är ni varmt välkomna såklart!

I helgen hann jag  till och med måla en ny tavla som heter Grow and make roots, som syns nedan här. Intressant det där med formtoppar och kreativa flow...vissa dagar bara kommer idéer och allt flyter på, det ena penseldraget ger det andra. Färgvalen bara kommer lika lätt. Sådana dagar och ögonblick ska man ta till vara och inte släppa. Tänka på dem och ge en kraft de dagar det inte flyter på lika lätt eller inte alls. För sådana finns...och de kan bli många ibland...men just nu är det flow och jag önskar, klyschigt jag vet, men att det fanns mer tid att få ta vara på dessa flow tillfällen ännu mer. Jag blev såg glad idag när jag läste att en konstnärsvän skrev att hon var så nöjd med sitt beslut att sluta sitt vanliga jobb och satsa helt på konsten....det vore väldigt roligt att få göra...om än inte släppa ett s k vanligt jobb helt men kanske jobba mindre och med undervisning som nu men i en annan form, på ett annat sätt...

Många tankar och drömmar finns kvar att förverkliga...vet dock inte exakt hur de skulle se ut, men jag har idéer, en ram med lite innehåll...men hela bilden är inte riktigt klar.

Nåväl, många roliga utmaningar och utställningar kommer framöver, några fler med Orsi Mild och nya bekantskaper, i Artnetcos regi  och även med en annan konstnärsvän Yvonne Kündig Gustavsson. Det ska bli jättespännande och roligt!  Mer om det framöver. Hon har för övrigt ett riktigt trevligt nyhetsbrev som är värt att läsa, denna gång nämner hon bl a mig och min konst. Jag tänkte  få presentera henne här närmare inom kort också.

Här är länken till Yvonnes nyhetsbrev, håll till godo:

 http://us12.campaign-archive1.com/?u=c48a2c20121650cab63379bad&id=b7ae6b72eb

Må gott och sköt om er!

CC 

 

 

 

 

 

 

 

 

Min senaste tavla som blev klar i helgen! Grow and make roots, 30 x 40 cm i olja på duk.

Min senaste tavla som blev klar i helgen! Grow and make roots, 30 x 40 cm i olja på duk.

Så här ser det ut på Trappans Hemsida!  😉

Så här ser det ut på Trappans Hemsida!  😉