Intervju för konst2.se, nya alster och nya planer

Våren är på väg...hoppas jag innerligt...foten blir bättre men det är en liten bit kvar...måla har jag gjort för fullt och smider nya planer för konsten och framtiden. det känns ganska bra men lite som att stå vid ett stup och inte veta om man landar mjukt eller inte, fast man har en fallskärm på ryggen...som bör hålla och fällas ut...
 För ett tag sedan så blev jag tillfrågan av konst2.se (en websida för konstnärer att visa sina alster på) om de fick göra en intervju. Självklart, sade jag. Nedan har ni bilden och länken kommer här, www.konst2.se/single-post/2018/03/09/SKAPANDET-BLEV-EN-FRIZON.
Mycket glad och tacksam över den intervjun!
Min fot läker som sagt, sakta men säkert, jag passar på att måla för allt vad dukarna håller ;-), du ser några nya alster här nedan. Annars smider jag nya planer för min konst,  bl a håller på jag på att hitta nya ställen för utställningar. Har bl a fått "ja" från Museet Kvaren i Filipstad för våren 2019. Datum kommer. Har några gallerier och dyl ställen i Stockholm att kontakta också.

Annars närmast gäller min soloutställning på Höga kusten, Mannaminne, www.artnetco.eu/en/exhibitions/56/cecilia-ciscar-on-board.html den pågar 18 maj-30 september 2018. Det ska bli så spännande och jag är så stolt över att ha blivit tillfrågad!

Konsten ska få ännu mer plats i mitt liv och  jag söker annan sysselsättning för att kunna ha orken och tiden att skapa. Det ska också bli spännande och utmanande! Alla tips är välkomna och wish me luck! ;-)

Må gott! CC

 

En artikel om mig och min konst på konst2.se!

En artikel om mig och min konst på konst2.se!

Solid, 70 x 100 cm i olja

Solid, 70 x 100 cm i olja

Matilda, 30 x40 cm i olja.

Matilda, 30 x40 cm i olja.

Seeing the path, 30 x 40 cm i olja.

Seeing the path, 30 x 40 cm i olja.

Comfort, 70 x 100 cm i olja.

Comfort, 70 x 100 cm i olja.