Mycket att vara tacksam för...konstnärsdrömmarna blir mer och mer verkliga och konkreta.

Sitter inne i höstrusket och samlar ihop lite av det som hänt i min konstärliga verksamhet de senaste två månaderna. Försöker få ett perspektiv och se det tydligare. Konstaterar att det är väldigt mycket och det är mycket att vara tacksam för. Vara glad och stolt över också. Som ett exempel att jag nu i september/oktober sålt fem tavlor, känns helt fantastiskt. Två exempel har jag lagt ut här nedan, av en och samma tavla (som affisch hos en kund och originalet hos en annan). Det är riktigt roligt och tillfredsställande att se dem på plats, i sina nya hem. 

Sedan att det blir ytterligare en utställning i Italien i Artnetcos regi känns ju bara så roligt! Se länken för mer information: www.artnetco.eu/sv/exhibitions/57/nord-moter-syd-ii.html
 

Måla försöker jag hinna med också, då utställningarna är några stycken i år också, varav en är soloutställning uppe i Höga kusten i maj. Till den senare behövs det mellan 24-27 tavlor beroende på storlek. Så jag har lite att göra, vilket är väldigt roligt och tacksamt. NU gäller det bara att hinna med och vara produktiv också, hehe.

Att få ihop arbete, familj och konstnärskap är  inte alltid det lättaste...just nu skulle jag vilja bromsa in rejält faktiskt. Det har blivit lite mycket på jobbet den senaste tiden och jag upplever att det tar för mycket energi och faktiskt tid. Det är svårt att hitta en bra balans och det är tyvärr lätt att det inte finns energi kvar till just skapandet. Det kan vara frustrerande, då jag vill att konstnärskapet ska växa också, inte bara att prioriteringen ska ligga vid att få in pengar för att kunna bo. Känner att jag inte riktigt lever just nu, utan bara är som en robot. En robot som börjar tappa orken och lusten. Det börjar tyvärr tära på mig rent fysiskt, migränen kommer oftare, en extrem trötthet som inte släpper, brist på energi, humöret är inte på topp, känslomässigt är det en berg-och-dalbana just nu. Blir väldigt lätt väldigt ledsen och frustrerad, tappar gnistan. Hur jag än gör och hur mycket jag än anstränger mig så känns det inte som om jag åstadkommit något...på jobbet. Allt är tillbaka på ruta ett varje dag. Samma problem, samma konflikter, ingen lösning finns att få någonstans. Måste bromsa, annars går jag sönder.

Har ju drömmar om att starta eget (vilket är på gång, i sakta mak), vill kunna måla själv, ha målarkurser (i en lokal eller hemma så småningom). Gå flera kurser i keramik och silversmide, kanske även i måleri igen, bara för att fräscha upp kunskaperna och för att det är så roligt.
 

Wish me luck! ;-)

Må gott! /CC

Fem tavlor sålda nu i oktober, stolt glad och tacksam!

Fem tavlor sålda nu i oktober, stolt glad och tacksam!

En ny utställning på gång nu i december, arrangör Artnetco och även denna i Italien. www.artnetco.eu/sv/exhibitions/57/nord-moter-syd-ii.html

En ny utställning på gång nu i december, arrangör Artnetco och även denna i Italien.
www.artnetco.eu/sv/exhibitions/57/nord-moter-syd-ii.html

Min tavla som affisch hemma hos nöjd kund och konstnärsvän.  Det är så roligt att se den på plats med ram och allt!

Min tavla som affisch hemma hos nöjd kund och konstnärsvän.  Det är så roligt att se den på plats med ram och allt!

Min tavla hemma hos nöjd kund. Det är så roligt att se den på plats! Tavlan har ingen titel men måtten är 60 x 80 cm  och den är gjord i olja.

Min tavla hemma hos nöjd kund. Det är så roligt att se den på plats! Tavlan har ingen titel men måtten är 60 x 80 cm  och den är gjord i olja.

Cornelia, 30 x 40 cm i olja.

Cornelia, 30 x 40 cm i olja.

Vera, 30 x 40 cm i olja.

Vera, 30 x 40 cm i olja.