Gammal dröm blir verklighet och snart vernissage!

Now you can also listen to my blog in English! (a text-to-speech converter): https://www.driveplayer.com/#fileIds=0B0VyV2ZobEoBcHBHbG9PakJycnBFTjJweWJYNy1rSzVBWFdF&userId=110067608228246287569

Ibland måste jag bara sätta mig ner, stanna upp och faktiskt ta in vad jag faktiskt har lyckats med. Med mina förutsättningar, hälsa och en ibland för stor osäkerhet, har jag på riktigt ändrat kurs och bestämt mig för en ny väg. Min väg och jag är glad och stolt över min resa såhär långt. Vad andra gör vill jag inspireras av men inte att det ska hämma mig, eller få mig ur kurs. Nu är det dags att vara lugn och trygg i mina egna val och mina egna beslut. Jag har nog (nästan) aldrig mått bättre! Nu vet jag att konsten är min grej, mitt livsval. Nu har jag äntligen förstått och agerat efter den dröm jag haft sedan barnsben. Den håller på att förverkligas och bli större för varje dag.

Jag är så tacksam och glad!

Nu i dagarna så fattade jag ett, för mig, stort beslut. Jag hade sedan länge funderat på hur jag skulle utveckla verksamheten och få mer utrymme för att visa min konst. Ha ett annat utrymme än den lilla del av ett rum jag nu kallar “ateljé”, till att faktiskt ha hittat en riktig!! Nu har jag säkert tagit mig vatten över huvudet, men i livet blir det aldrig perfekt timing med något och jag vill inte vänta längre…så när jag fick syn på en annons på Facebook att Stockholm stad har lokaler/ateljéer för konstnärer att hyra i mitt närområde. Då bestämde jag mig direkt, nu eller aldrig!

Så nu har jag en ateljé på ca 15 kvm reserverad, håller tummarna att allt går i lås nu.

Det vore ju så underbart att få ha ett mer professionellt utrymme/ateljé/showroom för att kunna måla i själv, kanske ordna kurser och ha små evenemang som “öppen ateljé” och egna utställningar.

Nu är det även snart dags för min utställning på Museet Kvarnen i Filipstad! Imorgon ska jag hänga mina tavlor, på torsdag är det pressvisning och sedan på lördag 9 mars kl.12-16, så är det vernissage! Utställningen pågår till och med den 31 mars.

Hoppas vi ses!

Må gott och ta hand om dig!/CC