Artist Cecilia Ciscar

View Original

Målat nytt, målat om gammalt och nya böcker för att förkovra mig...läsa och bli visare?

Dagarna far i fram i en hissnade fart...våren är dock inte riktigt här ännu...den får kämpa...hoppet lever dock att våren ska komma och segra till slut...eller? :-)

Tiden att måla har funnits stundvis och jag har skapat nytt och gjort om gammalt. Clarity är ny och Grace är omgjord.

Böcker kan jag inte heller leva utan...förutom konsten, så är de väldigt viktigt för mig att kunna få läsa och njuta av olika historier, människor liv och tankar. Hittade många olika bra böcker på nätet denna vecka: Agneta Pleijels två nya: Spådomen och Doften av en man, Helena Thorfinns nya: Den som går på tigerstigar, Dag Hammarskjöld: Att bära världen av Henrik Berggren och Elizabeth Strout Mitt namn är Lucy Barton
Det ska bli så roligt att få hitta tid att sitta och bara njuta av dessa böcker...vid olika tillfällen...förmodligen sporadiska minuter här och där, men ändock...:-)

Annars har veckan varit hektisk med mycket aktiviteter på jobbet och tyvärr en huvudvärk av guds nåde. Har verkligen kämpat med att gå till jobbet denna vecka...fy fasiken för huvudvärk!!

Nu är det dock mycket bättre och idag ser jag fram emot att umgås med en väninna och besöka Fotografiska museet och bara vara. Underbart!

Må gott! CC

Clarity, 30 x 40 cm i olja.

Clarity, 30 x 40 cm i olja.

Grace, 30 x 40 cm i olja har fått sig en "makeover"

Lite förkovring behövs med jämna mellanrum...älskar att läsa och lära...och kanske bli lite visare?

Har testat att få bokmärken i metall upptyckta...väntar med spänning om de blir bra eller inte.