En skylt i en värmländsk stad, som fick mig att inse att jag är på rätt väg. Stort!

You can also listen to my blog in English! (a text-to-speech converter) below.

Den här bilden nedan tog min brorsdotters väninna, kanske för att visa henne eller för att det var en cool grej, eller bara för att det händer något utöver det vanliga där de bor, eller att hon känner mig. Vet inte alls hur hon tänkte, men hennes bild väckte många känslor och tankar hos mig: Först blev jag generad, sedan stolt men mest av allt rörd. Den skylten fick mig att inse att jag verkligen, på mitt sätt lyckats ta mig dit jag velat sedan barnsben, den skylten säger att jag är på väg och det genererar ringar på vattnet. Att det jag skapar är bra, har en mening, en så pass stor mening att fler vill se min konst och öppnar dörrar åt mig: “- Vi vill se din konst här, den är något utöver det vanliga, något nytt. Vi behöver det.” Jag tror inte ni förstår hur stort det är för mig, att min konst berör, skapar känslor, får synas. Det är stort, riktigt stort.
Jag är på rätt väg, min väg och det känns fantastiskt. När man gör det man älskar, som jag med min konst och det sprider sig som ringar på vattnet, då är man definitivt på rätt väg. Då gör man något bra för en själv och andra, då är man sann mot sig själv.

Nu ska jag skapa vidare och bygga vidare: ny konst och nya nätverk. Snart hoppas jag även att allt går i lås med min ateljé jag ska hyra. Ett eget rum, en egen första riktiga ateljé…vågar man säga att man är konstnär då. Jo, det gör jag, för jag har skapat hela mitt liv och utan skapandet vore jag inget.

Må gott och ta hand om dig!/CC

received_2338007549551083 (1).jpeg