Nya alster, nya kuddar i större format, härliga lässtunder och promenader. Hittat nya favorit-poddar också!

Under denna fortsatta pandemi så fyller jag dagarna med bland annat, måleri, att lyssna på mina favorit poddar, att läsa böcker och promenader. Igår beställde jag även fyra nya kuddar, bara för att testa en större storlek. De nya är 50 x 50 cm i bomull-lin. Jag skickade även en offert på underlägg och brickor…spännande!

Det är lite tråkigt att inte kunna träffa andra än sina närmaste, men jag tänker så här: Nu har jag äntligen tiden att skapa och försöka sprida min konst, det är ju egentligen helt perfekt…förutom, visst, det är klurigare att ställa ut och så…men ändå, skapandet går just nu på högvarv…och det får vara så just nu. Jag får försöka hitta andra sätt att sälja och hitta ytterligare nya kunder på. Virtuellt vernissage hemma, kanske? Klurar på det faktiskt.

Min bror påminde mig om min dröm jag hade sedan tolvårsålder om att ha en ateljé någonstans i ett varmare land, i ett hus som låg högt upp med utsikt över havet. Jag skulle ha en vespa som skulle ta mig fram och tillbaka till det lilla samhället jag bodde i och handla det jag behöver. Sedan målar jag och en hund fanns vid min sida, förutom min familj.

Ja, se drömmar, men jag har ju faktiskt en plats där jag kan måla idag, kunder hittar mig och fler och fler uppskattar det jag gör. Det är helt underbart och jag är så tacksam! Men visst, just nu är det lite trögare, men det vänder…håller tummarna för att det gör det i alla fall. För även om jag inte kan leva på min konst ännu, så släpper jag den inte och skulle kunna tänka mig att jobba hemifrån i framtiden (även om drömmen om utlandet finns kvar) med till exempel kurser, ha öppen-ateljé-dagar, kanske driva något B&B eller ha ett större hus som man kan hyra ut delar av för att få in extra pengar, få ha en hund med mig om dagarna

…drömmar, planer, vi får se. Men jag tänker inte tillåta mig att bli nedstämd och orolig för dessa pandemi-tider, jag måste få hoppas på att det ordnar sig, då min konstnärväg känns så rätt och bra…nu när jag äntligen vågat ta ytterligare ett steg framåt. Jag måste våga vara lugn och tro på mig själv och min förmåga…och att flera fina kunder och kreativa fina människor finns där ute.

Mina läs-och-lyssnar-tips:

Böcker: Annie Ernaux, Åren
Beate Grimsrud, Jag föreslår att vi vaknar
Javier Marías, Ditt ansikte imorgon

Poddar:
Konstnärskapet
Konsthistoriepodden
Stil
Alla dessa poddar hittar du där poddar finns.

Som du kanske redan vet så finns mina alster och merchandise här:
www.konst.se/ceciliac
www.ceciliaciscar.com/shop
Du är även välkommen att boka en privat visning om du så önskar, det är bara att höra av dig via mail ceciliaciscar@gmail.com

Ta hand om dig!🙏🧡

Black dress, 60 x 80 cm i olja.

Black dress, 60 x 80 cm i olja.

Nya böcker och en kopp te, bästa avkopplingen!

Nya böcker och en kopp te, bästa avkopplingen!

Nya större kuddar, testade med fyra! Dessa är 50 x 50 cm i bomull-lin.

Nya större kuddar, testade med fyra! Dessa är 50 x 50 cm i bomull-lin.

Pink hat on, 50 x 70 cm i olja.

Pink hat on, 50 x 70 cm i olja.

Återigen. lite återbruk: Pågående tavla 60 x 80 cm i olja.

Återigen. lite återbruk: Pågående tavla 60 x 80 cm i olja.

Favorit-poddarna just nu!

Favorit-poddarna just nu!