Funderingar kring framtiden och att hitta nya vägar. Målandet flyter på bra, tacksam.

You can also listen to my blog in English! (a text-to-speech converter) below.

Passar på att arbeta i mina lilla ateljé idag, (efter gårdagens migrän-helvete) och njuter av att kunna sitta med öppet fönster och höra både fågelsång, människor och någon enstaka bil omvartannat.
Annars försöker jag klura på hur mina alster kan spridas och visas upp i dessa ovissa tider...har iallafall beställt lite nya trycksaker (glasunderlägg, porslinmuggar med silikonlock och tröjor) för att muntra upp mig lite och tänka framåt med tillit om att det, förhoppningsvis, kommer det att ordna sig.

Jag är givetvis inte ensam om min oro om framtiden, alla verkar hålla andan på något sätt, just nu. Lever i någon slags bubbla/vakum.

Saknar att få träffa folk, både nära och kära, såklart, men även presumtiva kunder och andra konstnärer. Det var ju några saker som var i startgroparna: en eventuell konstrunda i Spånga, kanske en konstnarknad i Sundbyberg, Vällingby Vårsalong och andra samarbeten/utställningar.

Jag försöker hålla mig positivt, som sagt, men ibland är det lite tomt och ledsamt, det måste jag erkänna, frustrerande att inte få komma igång med alla planer och projekt. Ovissheten är svår att bemästra vissa dagar.

Dels vad det gäller mitt konstnärskap, men också mina försörjningsmöjligheter, överlag. Har ingen aning om hur hösten ser ut och vill ju gärna kunna fortsätta arbeta deltid 2-3 dagar i veckan. För att på så sätt, dels få in en regelbunden inkomst och dels hinna måla och hålla igång mitt konstnärskap.

I ateljéen målar jag så mycket jag bara orkar och hinner, iallafall. Behöver den oasen mer och mer. Mår inte bra av stress och för mycket press just nu. Det har varit och är så mycket privat också, som har tagit och tar på krafterna. Vill helst bara vara och ta saker i min takt.

Hoppas dock innerligt att det ordnar sig med allt och att livet får komma tillbaka, på något, förhoppningsvis, på ett ännu bättre sätt än innan.

Några bilder ifrån min lilla ateljé idag och lite nya alster hittar du lite längre ner här.

Ser du något du tycker om, hör gärna av dig! 🙏💕

Fler alster finns på:

www.konst.se/ceciliac eller här på ww.ceciliaciscar.com/gallery och www.ceciliaciscar.com/printed-items (se fler exempel på mina trycksaker nedan, bland annat kuddar, porslinsmuggar med silikonlock, glasunderlägg och tygkassar)

Sköt om dig!🙏💕/ CC

processed_20200507_135425.jpg
20200507_133411.jpg
pixlr_20200507154650826.jpg
processed_20200407_194425.jpg
pixlr_20200507163145404.jpg
pixlr_20200501162915696.jpg